GRATIS VURDERING

Åsmund Svendsen og Per Ole Rønning vurderer/takserer gjenstander både lørdag og søndag, kl. 13 - 15, på messen i Galleriet på Hadeland Glassverk 31. august - 1. september.


Så nå er det tid for å lete i skuffer og skap, i kjeller og på loft! Har du noe liggende og lurer på hvor gammelt det er? Hvor det egentlig kommer fra? Eller om det er verdt noe? Ta det med til Hadelandmessen! Tilbudet er gratis for publikum.

Åsmund Svendsen:
Åsmund Svendsen er godt kjent i bransjen.
Han deltar som vurderingsekspert på en del antikvitets-messer rundt om i landet, har vært ansatt som antikvitetsekspert i ukebladet Allers og har hatt faste sider over "spørsmål og svar" fra leserne i bladet Samler og Antikbørsen i mange år.
Svendsen tar takseringsoppdrag for advokater og private, holder foredrag m.m. og er medlem av Norges Kunst- og Antikvitetshandleres forening.
I 40 år har han drevet Moss Antikvitets- & Auksjonsforretning. I tillegg har han drevet Frogner Takstkontor over kunst og antikviteter.

Per Ole Rønning
Per Ole Rønning er en lokalhistoriker fra Jevnaker med god kjennskap til Hadeland Glassverk og dette selskapets historie og produkter. Han har også god kunnskap om glass produksjon på andre glassverk i Norge. Rønning har jobbet som konservator ved museet på Hadeland Glassverk i 12 år.

Tilbake til HadelandsidenInnholdet på denne siden er oppdatert 12. august 2019
MESSESPESIALISTEN
hjem

Copyright Kanalbruket